Tuesday, September 4, 2012

Selamat Hari Raya

Assalamualaikum...18 Syawal 1433H suda baru nak ucap Selamat Hari Raya. Huhuhu a bit busy pada akhir2 Ramadhan haritu. Hari Raya lagilah busy kan. Gamba raya pun tak bape nak meriah nan hado pun dlm camera.

Alhamdulillah...Raya kali ini sgt tenang hihihi kerana takde lagi soalansoalan yang bisa memberi kepanasan dihati. Ini merupakan kali ke-4 beraya bersama suami, keluarga dan keluarga mertua. Sungguh indah. Syukur.

Chronology beraya 2009 di rumah mertua sepatutnya baju raya Leen kaler kelabu sama mcm husband tp ntah mcm mana kelamkabut skit packing (almaklumlah 1st time packing baju husband) kain baju kurung kelabu tertinggal. 2010 muka sedikit mencuka senyum kurang kerana masa ini Wan (nenek) tengah sakit tenat Raya ke 5 thn 2010 Wan kembali kepada penciptanya. 2011 beraya di rumah mertua. 

Raya tahun ini. Ini gambar masa kenduri doa selamat ritu. Gambar raya takde tahun ini...hihihi. Nanti Leen update pasal kenduri doa selamat ok. Insyallah kalu berkesempatan. Tahun ni Leen tempah 4 pasang baju maxi dress. Takde baju kurung.

Till then.. tata!

4 comments:

  1. Omeyyynya preggy mummy ni!

    Selamat Hari Raya !

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehe tq. Selamat hari raya eida

      Delete

Thanks babe for leave a comment