Thursday, October 29, 2009

Pokok pokok ku

Sebelum kawen dulu im not so into green hand ni.. tp bile dah kawen berminat pulak nk tgk rumah ade tumbuhan hijau. Jd adalah 4 5 pokok kt umah i ni sumbangan dari MIL dan i beli sendiri kan... Kalu pokok beli ni sedia maklumlah dia nye saiz memang saiz kecik lah kan. Kesian tgk pokok2 membesar dlm keadaan sempit dan berhimpit2 utk mendapat nutrisi. Jd gigih lah i g beli pasu yg besar sikit utk pokok-pokok ini.

Lihat! Sian daun pun jg layu.

kan.......
tak bagus arrr..akar dah sampai keluar pasu dah.

Bila pokok2ku dah dpt rumah baru haruslah bagi dia makan kan.
Tadaaa... haaa barulah hati tak risau memikirkan keadaan pokok2 ini.
L to R: Pokok Bunga Ong,Pokok Keladi versi kerinting,Pokok Keladi versi standard,Daun Kari,
Daun Bawang besar dan Bunga cantik.

Friday, October 23, 2009

U Are the Grace of My Life


Tetibe nak emo.
Lalalala..suka hati lah kan.
Nak luah kan rasa ...ermmm... i love my husband
you are the grace of my life
so tender so undeserved
hard to believe u are my husband
even harder to put wut i feel into words...

Pg td both of dah mcm org gila
dlm kereta (heading to office)
nyanyi lg ~Halo~
i luv it so much and i dd8 to my husband.
You're everything I need and more
It's written all over your face
Baby I can feel your halo
Pray it won't fade away

Monday, October 19, 2009

Happy Birthday K.Lip!!!

Happy Birthday to my dear sister!!
Happy 29th birthday!!
Mlm td lebih kurang jam 1130 mlm time nk bg supprise ni kt k.lip tgh dukung Emill time tu..
Punyerlah Emill sonok tgk mama eh kene supprise! Mlm td tido umah mak..Saje2 lg pun memang plan nk wish k.lip... Tp pg td angah (lip husband) called and said nk buat birthday mkn2 (kalu party kang nmpk mcm "wah!!" sgt kan) mlm ni...hurmmm mcm tak dpt nk joint jer. Sowi k.lip!


Semoga seronok dgn hadiah anda... sila berkongsi dgn Emill bila dia darjah 2 OK..bukan sekarang ...