Tuesday, June 12, 2012

Jimat Cermat

Assalamualaikum...Yeps sekarang dalam langkah berjimat cermat dlm segala aspek (chewahhhhh!). Td Leen usha usha maternity jeans. Ermmm harga mahal lah. Tak mampu. Takkan nak pakai slua beli kt expo barangan Thai ni sampai lunyai ekekeke. Leen tak beli dah slua kain nipis tu kt expo barangan Thai...memang selesa. Tp gaks begaya skit pakai Jeans kan ekekeke...

Td google punya google Leen jumpa ini :-

Belly Belt namanye hehehe RM79.
Hehehe agak2 kalu beli ni selesa tak pakai ek?
Now kalau pakai baju kurung cenggini kain tu Leen buat. Pehtu lock kan zip. Hari tu kakak office dah tegur soh pakai baju maxi dress. Leen jwp Leen segan hahaha.

5 comments:

  1. oit leen..mane beli ni?aku nk pakai jeans maternity xde size lah..sian aku..owh ye, ni blog baru aku..hehehehhe..

    ReplyDelete
  2. Mama Paeis,
    Owh ade blog special eh. Ok beli di Little Whiz kt Maternity Wear ... Cepat! Lg 5 hari je sale dia abes. Now harga dia RM71

    ReplyDelete
  3. LittleWhiz.com ... cepat cepat nnt sale dia abes utk brg ni. Sale Little whiz sampai 2sept ni je.

    ReplyDelete

Thanks babe for leave a comment