Wednesday, November 14, 2012

Maternity Photo Shoot

No Babymoon
No Push present
But Yes! Ada jugaklah maternity photo shoot.
Itupun dirancang dalam masa beberapa minit. Kat office bosan-bosan text member minta tolong amikkan gamba mak b and suami mak b yang hemsem tu (*-*) hahahaha.

3 Nov bersamaan 37weeks 2hari kandungan bertempat Pusat Sukan Air, Putrajaya. Pukul 10pagi ku sangkakan redup cuacanya. Tetapi panas terik. Auwwwww memang mencabar. Tp tetap gigih. Berlangsung selama 1jam30minit. Sendiri surrender dengan cik photog. Cik photog layankan je lunch kt Maritime cafe area situ.

Untuk dijadikan sejarah pada masa akan datang. Pasti merindui saat INDAH ini mengandungkan anak kesayanganku.















Ok dah start memain tak serius maknanya mak b dah letih. Jom p makan. 



 

8 comments:

  1. Wah...mesti menangis punyalah bb leen tgk nnti...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kannnn saje bagi anak tu nnt touching tgk mak ayah dia yg beriya ni kekekeke.

      Delete
  2. Comel..suka pic last tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kikiki pic last tu Leen dah kering idea nk post cemana bedal je

      Delete
  3. u guys look sweet ;)

    Follow ur blog, kindly follow mine back

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oraid afrah nnt leen follow sure follow punye...

      Delete

Thanks babe for leave a comment