Tuesday, December 8, 2009

3mth sudah...

Tadaaaa...Ingat tak sape ni?? My n3 bout her..
Pejam celik pejam celik Khadeeja Irzan dah 3 bulan Sabtu aritu (5 Dis).
Dia dah pandai borak2 tp susah nk tgk dia gelak. Best borak borak dengan dia. Deeja pandai ckp 'ellou' mungkin selalu dgr ayah dia ckp 'Hello' kot..

Still standing! rambut pacak nyer..
Bonda mkn ape tu..mcm sedap je...
Posisi mcm nilah Deeja suka bila org dukung dia.
Mungkin Deeja akan rasa selasa.
Mata dia comel..rasa2 mcm mata ayah dia.
Idung ikut bonda dia..


Insyaallah 25th Dis ade majlis cukur jambul utk Deeja. Lepas tu 27th Dis Emill pulak genap 1 year! Ish cepat betul rasanya both of em' membesar.



Emill new look bersama moyang kesygan nye.. chewah mcm ada perubahan jer.. rambut dia still panjang bila dia bangun tido begitu jambu muka nye. Belum boleh jalan lg..cemaner lah nnt birthday boy kene dukong je. Ok sampai sini dulu. Emill nk tido.....zzZZzzZZ

2 comments:

  1. leen,

    try www.babyhopes.com okay...

    ReplyDelete
  2. Tick,
    thanks. tgh usha usha nih.

    ReplyDelete

Thanks babe for leave a comment