Thursday, September 3, 2009

We are still waiting (hik3 tiru k.lip)

Pg td call mak sbb nk update order jem tart hek3 masyuk2 Alhamdulillah.... Then mak ckp weekend ni balik maner? Balik perak..nape mak? Kak Long warded Ahad mlm ni.

Haaaa!!! Waduh risau nyer. Gelisah dah ni dok memikir my kak long yg bakal menyambut kelahiran ank pertama nyer. Yay! Finally dlm family kami dpt bebey gurl. Last bebey gurl yg di omong2 adalah Dayah! Hah! dah 21 thn dan pun budak tu...Last bebey yg di omong2 yelah Emill...


Kak long wif kaca mata gelap


Ok berbalik cerita kakak ipar sy td.. Yeps! dia due this comming Monday suppose dia due pada 2nd hari raya. Tp td mengikut cerita kak long doctor ckp bebey OK and everything OK so mlm Ahad ni masuk hosp Insyallah Isnin dpt lah sy 2nd ank buah. Best nyer Bebey Gurl!!! Nnt boleh beli baju ropol2 tok dia. (alamak! baru mummy ingt yg papa kamoo ada soh beli baju dress purple kt Lovely Lace Baby, Alamanda hihihi setelah di belek2 harga nya...hurmmm wah! sungguh mahal harganyer...tak mampu mummy nk beli hihihi)

Mlm ni motif nk g Jusco arrr nk buy sumthing for my lil ank buah ni... to Emill...hurmmm nnt mummy carikan juga OK ... baju lobang lobang tu Emill sukak kan..Ok bagus.

Ish baru mlm aritu borak ng kak long, Kak long lum ada lg amik gamba ng akak berbadan 2 ni kan..yg ada pun tapi time tu perut tak nampak lg..pehtu tak bertudung lak tu... Ha ah lah kite pun tak de amik gamba cantik2 time preggy ni.

1 comment:

  1. hohoho. aku pon suka bby gel. eee.. suke suke suke (terlebih excited)

    ReplyDelete

Thanks babe for leave a comment